sobota 12. května 2012

figura+malba

tak tenhle týden jsem se fakt překonala a byla na figurálce i zátiší. úplně miluju, když v pátek hned po škole jedu kreslit, jsem tam třeba čtyři hodiny a pak, úplně vyčerpaná, si uvědomim, že je pátek.) včera jsem se rozhodla zkusit zátišíčko barvama, moc mi to teda nešlo, ale hrooozně mě to bavilo! a figura je ze čtvrtka, taky teda nic moc. takže budu moc ráda za jakýkoliv rady!




a skvělá giveaway tady!.))

8 komentářů:

  1. trošku ti u krabice ujíždí perspektiva, jinak fajn maluj dál:)

    OdpovědětVymazat
  2. Celý jsem to tu prolezla a můžu konstatovat, že máš skvělej blog. Moje gusto ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. děkuju!.) jinak perspektiva mi ujíždí trochu dost, vím no :D a taky elipsa je špatně a i ta židle :DD ale myslim že barvy příště zase vytáhnu.))

    OdpovědětVymazat
  4. Vážně neuvěřitelně moc obdivuju všechno, co děláš, protože všechny tvé kreativní výtvory jsou absolutně perfektní! Člověk s takovým talentem jako ty by neměl zůstat neobjeven.

    OdpovědětVymazat
  5. Nevím, jestli stojíš o moje rady (a upřímě sama nemám ráda, když někdo jen přileze, zkritizuje bez zeptání a odleze)... Máš to pěkný, ale u té malby bych asi vraždila za tuu spoustu bílé - mám s tím taky problém a velkej, učitel si mě vždycky vychutná - jde o to, malovat hlavně ze základních barev a s bílou vůbec moc nemíchat, zní to docela scivi a jako že to nejde, ale určitě by to tu malbu strašně zvedlo. A kresba dobrá taky, ale zkus se míň zaměřovat na detaily a víc na celek (např vztahy mezi jednotlivejma částma těla a celkový rozložení plochy než palec u nohy.)

    Jinak fakt hezký, docela koukám

    OdpovědětVymazat
  6. děkuju moc za rady! jojo, u tý figury mi přesně to samý řikal profesor a nemůžu než souhlasit:D a s tou bílou to taky teď vidim. zkusim to příště líp:) a ještě jedou děkuju, moc si vážim toho, že si někdo najde pět minut aby mi poradil.)))

    OdpovědětVymazat